Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، هنگ‌کنگ طی روز‌های گذشته دو مسافر ورودی به آن کشور را شناسایی کرد که مبتلا به سویه جدید بودند. هر دو نفر قبلا واکسن زده بودند و در هنگام ورود به هنگ‌کنگ، نتیجه تست PCR منفی داشتند، اما طبق قوانین هنگ‌کنگ این دو نفر به همراه سایر مسافران به قرنطینه رفتند. نتیجه تست یکی از این مبتلایان پس از دو روز، و فرد دیگر پس از چهار روز حضور در قرنطینه مثبت شد و با توالی‌یابی مشخص شد به سویه‌ی جدید مبتلا هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نکته مهم آن‌که نفر دوم در طول مسیر پرواز از نفر اول مبتلا شده بود.

تجربه هنگ‌کنگ به جهان ثابت کرد داشتن تست PCR منفی و کارت واکسن برای ورود به یک کشور کافی نیست. تمامی مسافران ورودی به یک کشور باید حتما چندین روز در قرنطینه باشند تا مشخص شود ناقل کرونا و به‌خصوص سویه آفریقای جنوبی نیستند. حتی مسافرانی که از مبدا آفریقای جنوبی نیستند ممکن است در یکی از پرواز‌های طول مسیر خود با مسافران آن کشور تماس داشته باشند و مبتلا شوند.

هر موج کرونا باعث مرگ ده‌ها هزار نفر از هم‌میهنان و خسارت‌های شدید اقتصادی شده‌است. اگر می‌خواهیم کشور را در مقابل موج ششم کرونا محافظت کنیم باید بلافاصله تمامی مرز‌ها به خصوص مرز‌های زمینی شدیدا کنترل شوند، پرواز‌های غیر ضروری به کشور به خصوص از مبدا کشور‌هایی که ویروس را تایید کرده‌اند لغو شود، و تمامی مسافران بلافاصله پس از ورود به کشور حتی در صورت داشتن نتیجه تست PCR منفی و واکسن حداقل برای یک هفته به صورت جدی قرنطینه شوند.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: ویروس کرونا واکسیناسیون کرونا هنگ کنگ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۷۹۷۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهبوددهنده‌های آنزیمی مخصوص صنعت آرد و نان تولید شد

علی مرجوی، مدیرعامل یک شرکت دانش‌بنیان تولیدکننده محصولات پروبیوتیک و آنزیم، درباره آخرین فناوری و جدیدترین خط تولیدی که در این شرکت راه‌اندازی شده است، به خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا گفت: به‌کارگیری فناوری مهندسی سویه در تولید آنزیم «مالتوژنیک آمیلاز» یا آنزیم مخصوص آرد و نان، جدیدترین خط تولیدی افتتاح شده در این شرکت است.

مرجوی ادامه داد: بومی‌سازی فناوری مهندسی سویه در تولید آنزیم‌های آرد و نان، از صفر تاصد توسط متخصصان داخلی انجام شده است.

مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان افزود: پروژه مهندسی سویه در تولید آنزیم‌های آرد و نان یک فرآیند زمان‌بر و ادامه‌دار محسوب می‌شود که از سال ۱۴۰۲ آغاز شده است.

کاربرد آنزیم‌های «مالتوژنیک آمیلاز»

این فناور حوزه تولید آنزیم و محصولات پروبیوتیک با اشاره به کاربرد آنزیم‌های مالتوژنیک آمیلاز گفت: این آنزیم‌ها بیشتر درصنعت آرد و نان، کاربرد دارند، اما به صورت محدود در صنایع غذایی دیگر نیز مورد استفاده قرار می‌گیرند. از سویه‌ها به‌عنوان یک بهبود‌دهنده برای افزایش کیفیت آرد، استفاده می‌شود. 

مرجوی درخصوص انحصاری‌بودن خط تولید آنزیم این شرکت در کشور توضیح داد: درحال حاضر تولید صفر تا صد داخلی بدون مونتاژ آنزیم در انحصار این شرکت در ایران است. 

این فناور تولیدکننده آنزیم و محصولات پروبیوتیک در ادامه به فناوری مهندسی سویه و توسعه آن در صنایع غذایی کشور اشاره کرد و گفت: توسعه خط تولید فناوری مهندسی سویه، تقریبا مبحث جدیدی در صنعت کشور است که شرکت‌های معدودی به آن ورود کرده‌اند یا قصد ورود به آن را دارند. اما در حال حاضر، تنها شرکت تولیدکننده آنزیم‌های فرآوری‌شده با مهندسی سویه، همین مجموعه است.

مرجوی به نحوه اجرا شدن فرآیند مهندسی سویه اشاره کرد و ادامه داد: در این فرآیند، سویه به‌صورت مصنوعی در آزمایشگاه توسط فناوران ایجاد می‌شود. به‌طورکلی، استفاده از فرآیند‌های بیولوژیکی در صنعت و تکنولوژی را «مهندسی سویه»، می‌گویند.

مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان درباره تجاری‌سازی این محصول توضیح داد: تا قبل از تولید این بهبوددهنده‌های آنزیمی، اکثر شرکت‌های تولیدکننده آرد از بهبود‌دهنده‌های وارداتی استفاده می‌کردند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • هشدار هواشناسی به مسافران شمال کشور
  • هشدار به مسافران شمال کشور
  • رویداد اکسپو ایران و دفع ۶۰۰ تاجر به دلیل کمبود هتل در تهران
  • مسافران آخر هفته بخوانند ؛ محدودیت‌ های ترافیکی جاده های شمالی
  • قابل توجه مسافران حج؛ ورود این موارد به خاک عربستان ممنوع است
  • کشف بیش از یک میلیارد ریال پارچه قاچاق در مرز آستارا
  • فروریختن یک ساختمان چند طبقه در آفریقای جنوبی/ ۳ نفر کشته شدند
  • نمایشگاه کتاب، رویدادی که هم جنگ را دید و هم روزهای قرنطینه را
  • بهبوددهنده‌های آنزیمی مخصوص صنعت آرد و نان تولید شد
  • ورود سامانه جدید بارندگی به خراسان جنوبی